Peste 500 de jucători din toată lumea participă la cel mai mare festival de sporturi electronice din România

0
404

Au mai rămas doar câteva zile până la marele eveniment de gaming din România, DreamHack. Evenimentul se va desfăşura în perioada 29 Octombrie şi 1 Noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Peste 500 de jucători din toată lumea vor fi prezenţi la cel mai mare festival de sporturi electronice din România. Aceştia vor participa la competiţiile naţionale şi internaţionale de pe scena DreamHack Cluj Napoca 2015 şi vor fi la dispoziţia publicului, atât pentru autografe cât şi pentru poze.

Publicată de TouchNews.ro pe Marţi, 20 octombrie 2015

Indiferent dacă eşti doar un pasionat sau duci arta gamingului la un nivel mai ridicat, DreamHack te aştepta să participi la competiţii şi să beneficiezi de premii atât în bani cât şi în produse. Bugetul alocat competiilor şi turneelor este de 300.000 de dolari. Porţile Sălii Polivalente se vor deschide joi şi vineri de la ora 10.00, iar sâmbătă şi duminică de la ora 9.30 şi se vor închide după ce se vor termina meciurile programate.

Publicată de TouchNews.ro pe Marţi, 20 octombrie 2015

Programul oficial al evenimentului poate fi găsit pe site-ul www.dreamhack.ro la secţiunea PROGRAM. DreamHack te așteptă cu zeci de surprize și concursuri, așa că nu mai pierde vremea și obține un bilet la marele eveniment.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.