PGL: Gamerii români și moldoveni pot câștiga premii de 13.500 de dolari

0
559

Pe data de 26 februarie la Bucureşti, PGL îşi va deschide larg porţile pentru toţi pasionaţii de gaming, punându-le la dispoziţie prima rundă de înscrieri pentru Divizia PGL (competiţie dedicată în exclusivitate jucătorilor români şi moldoveni, având premii în valoare de 13.500 de dolari).

Dacă sunteţi pasionat de Gaming şi vreţi să vă afirmaţi prin skill-urile dobândite în decursul anilor, cei de la PGL vă aşteptă cu braţele larg deschise pentru a vă înscrie la cele mai interesante competiții eSports de la noi din ţară.

inscieri-qualifier-1-lol

Perioada înscrierilor:

  • 26 februarie la ora 16, se dă startul înscrierilor în primul qualifier la League of Legends.
  • 27 februarie la ora 16 sunt aşteptate echipele de Counter Strike: Global Offensive pentru a se înscrie în prima rundă de calificări.
  • 28 februarie la ora 16, echipele de Dota 2 se pot înscrie pentru a intra în turneul de calificări pentru Divizia PGL.

Toate link-urile pentru înscriere vor fi publicate pe canalele oficiale PGL. Mai exact, vineri se va publica link-ul pentru înscrierea echipelor de League of Legends, sâmbătă pentru Counter Strike: Global Offensive şi duminică pentru echipele de Dota 2.

Toate informaţiile cu privire la înscriere se găsesc pe pagina oficială PGL.

diviziaPGL_Inscrieri-csgo

 

Potrivit regulamentului, toate echipele vor trebui să fie formate numai din români sau moldoveni, care au domiciliul stabil pe teritoriul României sau al Republicii Moldova. De asemenea, înscrierile se vor încheia în ziua desfăşurării meciurilor, 2 martie pentru League of Legends, 3 martie pentru Counter Strike: Global Offensive şi 4 martie pentru Dota 2.

Cei de la PGL au ales să le ofere gamerilor români oportunitatea de a se afirma prin performanţă şi seriozitate în faţa unei cariere ce ar putea să înceapă chiar din ţara lor natală.

Totodată structura pe baza căreia este format întreg campionatul conţine două divizii: A şi B, urmând ca toţi cei înscrişi să fie particularizaţi tururilor de calificări pentru fiecare joc în parte, ca mai apoi să se aleagă şase echipe care să reprezinte divizia A.

Evenimentul va putea fi urmărit în direct începând cu 3 martie 2016 pe canalele oficiale de Twitch ale PGL:

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.