PGL va organiza turneul Major de DOTA 2 cu premii totale de 3 milioane de dolari

0
525

Competiţia de CS:GO din cadrul turneului Major organizată la DreamHack Cluj-Napoca în 2015 a reuşit să devină un real succes, tocmai de aceea şi de data aceasta cei de la PGL pregătesc o nouă competiţie pentru pasionaţii de Dota 2 ce va fi inclusă în The Manila Major din portofoliul PGL, având premii în valoare de 3 milioane de dolari.

Viitorul turneu Major de Dota 2 este cotat ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente de sport electronic (eSports) din lume, urmând să se desfăşoare în perioada 7-12 iunie în Mall of Asia Arena, din Manila, Filipine.

Bone7-claud9

În cadrul competiţiei, 16 dintre cele mai bune echipe din lume se vor înfrunta pentru marele titlu, cât şi pentru supremaţie, evenimentul fiind unul de mare calibru, având sute de mii de fani din lumea întreagă.

Noul eveniment, The Manila Major, este prezentat ca fiind unul dintre cele trei turnee stagionale anunţate în 2015 de cei de la Valve. Primele două ediţii au fost deja organizate la Frankfurt, și Shanghai, urmând ca acum să lase rând celor din Filipine să fie în centrul atenţiei.

jucator-Dota2

„Încrederea pe care compania americană Valve ne-o arată, oferindu-ne producţia unui eveniment de o importanță atât de mare, ne onorează, dar ne şi obligă să asigurăm calitate la cel mai înalt nivel. Fanii eSports vor aceleaşi lucruri oriunde s-ar afla în lume: divertisment, meciuri antrenante, producţie de calitate. Exact ce oferă PGL de ani de zile” a relatat Silviu Stroie, preşedintele PGL.

Dacă sunteţi interesaţi de marele eveniment de Dota 2, puteţi să vă achiziţionaţi bilete începând de sâmbătă, 12 martie de pe site-ul https://smtickets.com/events/view/4287.

De asemenea, toate informaţiile cu privire la eveniment vor fi afişate pe site-ul oficial www.dota2.com.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.