Procesul lui Lindsay Lohan cu Rockstar Games continuă

0
511

Rockstar Games a lansat GTA V de aproape 3 ani și tot cam de atâta vreme se războiește cu Lindsay Lohan, o actriță și cântăreață americană care i-a dat în judecată încă din anul 2014 pe membrii companiei newyorkeze din motive care mie cel puțin mi se par absurde. Nu sunt absurde și pentru Lindsay însă, ținând cont în primul rând că un proces cu marea companie creatoare de jocuri video Rockstar Games este o metodă foarte bună de a câștiga multă atenție din partea presei și a publicului.

Lindsay Lohan s-a simțit jignită de faptul că în arhicunoscutul joc GTA V ar exista destule elemente furate din viața ei fără a i se cere acordul și care încearcă s-o insulte, toate manifestate prin intermediul creării personajului Lacey Jonas, o starletă de Hollywood care se crede un model demn de urmat pentru orice femeie care vrea să aibă succes în societatea tumultuoasă din SUA. Lindsay a început procesul cu Rockstar Games în Manhattan și le solicită acestora plătirea de daune materiale, aparent fără a se gândi că poate realizatorii jocului GTA V nu au vrut decât să parodieze comportamentul clasic de infatuare pe care îl are probabil orice domnișoară care ajunge să joace în filme la Hollywood.

Procesul început în anul 2014 a primit zilele trecute undă verde din partea Curții Supreme de Judecată din New York pentru a se continua, cel responsabil de decizie fiind mai exact judecătorul Joan Kennedy.

Reprezentanții companiei Rockstar Games și-au apărat până acum în instanță cauza, motivând că ceea ce susține Lindsay Lohan nu este altceva decât o mascaradă ieftină apărută din nevoie de publicitate, manieră des întâlnită în rândul persoanelor mondene care nu au parte de succesul scontat.

Nu se știe cât vom mai avea de așteptat până să auzim un verdict final, dar personal sper ca cei de la Rockstar Games să aibă câștig de cauză, întrucât personajul Lacey Jonas poate fi asemănat cu multe alte persoane publice excluzând-o pe Lindsay Lohan, dar aceasta din urmă se pare că se crede în mod greșit mult prea unicata și importantă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.