Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge suferă noi modificări !

0
517

Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge s-au dovedit a fi, la ora actuală, emblema companiei.

Cu siguranţă nu sunt smartphone-urile perfecte, indiferent de faptul că viată bateriei nu este lungă şi nici stocarea nu este una prea mare, dar, cu toate astea, Coreea a făcut o treaba bună cu această lansare.

Ca de fiecare dată, compania Samsung oferă noutăţi în privinţa progresului lor, atât pentru dragostea utilizatorilor, cât şi pentru invidia altor companii.

Samsung tocmai a oferit o nouă actualizare OTA pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge în Europa şi Asia, sub denumirea XXU1AOE3 şi cu 159MB în dimensiune.

Actualizarea pretinde să aducă îmbunătăţiri de performanţă pentru scanner-ul de amprente al dispozitivului, un aspect binevenit, chiar dacă nu au existat reclamaţii semnificative cu modul în care funcţionează în prezent.

Compania aduce, de asemenea, îmbunătăţiri la editorul foto, dar acestea nu au fost dezvăluite momentan. Există unele modificari şi pe ramura UI în aplicaţii cum ar fi email-ul şi S Planner-ul. Nu mai sunt de mult pe lista, dar cu siguranţă repararea bug-urilor au fost, de asemenea, incluse.

Cel mai probabil, în câteva săptămâni noile actualizări vor ajunge şi în SUA, cu toate că nu au dat detalii în această privinţa.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.