Samsung se amuză de noile telefoane a celor de la Apple

0
502

Concurenţa în rândul telefoanelor mobile devine din ce în ce mai aprinsă, Samsung şi Apple fiind printre principalii competitori din acest punct de vedere. Dacă la iPhone 6, majoritatea internauților împreună cu unele dintre cele mai mari companii producatoare de telefoane și tablete din lume, s-au amuzat pe motiv că proaspătul telefon produs de Apple se îndoaie extrem de repede, acum Samsung a găsit o altă cale de a le distrage atenţia curioşilor de la noul iPhone 6S şi iPhone 6S Plus, punând prin intermediul unui video o comparaţie între produsele lor care sunt extrem de inteligente şi au o capacitate de procesare extrem de mare pe lângă noile terminale de top Apple, care încă mai folosesc tehnologii învechite, precum procesorul Dual-Core.

Iată că nici bine nu au fost anunţate noile telefoane Apple, iar coreenii au venit cu o reclamă ce îi detronează pe inginerii „mărului muşcat”, demonstrând lumii că noul lor produs nu beneficiază de încărcare Wireless, tehnologie destul de folosită şi încă în curs de dezvoltare. Reclama prezintă pe scurt noul iPhone 6 Plus, după care întreaga acţiune se concentrează pe Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge++. Desigur că Samsung a vrut şi mai mult să învârtă cuţitul în rană, scriind în reclamă „Nu este un telefon, este o Galaxie”.

Cei de la Apple nu au vorbit mai deloc despre bateria noilor telefoane, nici măcar nu au specificat motivul pentru care nu s-au încumetat să introducă tehnologia de încărcare Wireless, însă Samsung a avut grijă de acest aspect şi a ţinut morţiş ca toată lumea să ştie asta.

https://youtu.be/tgmhi0Vi9oo

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.