Samsung va grăbi lansarea smartphone-ului Galaxy Note 5

0
606

Un celebru site internațional publică informația cum că Samsung va grăbi lansarea smartphone-ului Galaxy Note 5 drept urmare a unui mic „război personal” al celebrei companii sud-coreene cu cei de la Apple.

Cum Apple își va lansa smartphone-ul iPhone 6S în luna august a acestui an, conglomeratul asiatic nu dorește să piardă teren, fapt pentru care rectifică data lansării pentru Galaxy Note 5, acesta din urmă urmând a fi expus comercializării începând tot din luna august. E cunoscut faptul că Samsung nu a avut parte în 2014 de succesul scontat în ceea ce privește vânzarea de smartphone-uri și nici în 2015 situația nu e în favoarea lor, așadar se fac eforturi pentru ca asiaticii să obțină cât mai mult profit cu putință. Spre exemplu, în acest an Samsung a vândut 81, 1 milioane de smartphone-uri, cu 4, 4 milioane mai puține în comparație cu perioada ianuarie-iulie 2014. Lansarea unui telefon din seria Galaxy Note în altă lună decât septembrie constituie oarecum o premieră pentru conglomeratul din Coreea de Sud, întrucât versiunile anterioare precum 3 și 4 au fost lansate în a 9-a lună din an.

De cealaltă parte, compania americană Apple traversează o perioadă destul de bună din punct de vedere financiar, iar noul iPhone 6S se anunță a fi unul din cele mai bune dacă nu chiar cel mai bun smartphone al anului 2015, fiind dotat, din informațiile mai mult sau mai puțin oficiale obținute până acum, cu o cameră de 12MP capabilă de a filma la rezoluția 4K, cameră frontală de 5MP, memorie RAM de 2GB, tehnologie Force Touch și alte funcții care pot stârni interesul oricui. Cel puțin anul trecut, Apple a devansat cu mult compania coreeană la vânzările de telefoane inteligente, firma americană fiind reprezentată de iPhone 6 iar cea asiatică de Galaxy Note 4.

Fiind abordați de către oficiali ai presei care au dorit să afle detalii despre data de lansare pentru Galaxy Note 5, angajații Samsung nu au dorit să ofere vreun soi de informații.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.