Se cunosc prețurile pentru televizoarele 4K create de Sony

0
669

Sony își respectă blazonul și în 2015, anunțând încă de la începutul anului în cadrul celui mai mare târg de tehnologie din lume, CES, lansarea unor televizoare foarte subțiri și capabile de a prezenta conținut video în mult-râvnitul format 4K.

Celebrul conglomerat japonez și-a anunțat în sfârșit prețurile pentru unele dintre noile sale televizoare, iar ele nu sunt nici pe departe „prietenoase”, dar cu siguranță că în următorii câțiva ani vor scădea semnificativ. Unele voci susțin că prețurile pentru noile televizoare Ultra HD sunt exagerate prin prisma faptului că cei de la Sony vor să compenseze cumva lipsa unui profit satisfăcător de pe urma telefoanelor mobile produse. Directorul executiv Kaz Hirai a făcut o declarație interesantă la începutul anului, lăsând să se înțeleagă că e posibil ca a sa companie să nu mai producă televizoare pe viitor și să-și îndrepte forța creatoare în alte direcții.
Dar să ne axăm pe ceea ce cunoaștem cu certitudine:

X900C:

x900c

Acest televizor este disponibil în două variante, de 55 respectiv 65 inci. Prima costă 2499$, în timp ce cealaltă valorează 3999$. Având noul tip de procesor X1 capabil de a îmbunătăți acuratețea culorilor și a contrastului, atât cât se mai poate pentru un televizor 4K, noul X900C este incredibil de subțire pentru capacitățile sale, având doar 4, 9mm. Tot în prețurile menționate intră și posibilitatea ca aceste televizoare să poată fi transformate în console Playstation 3 doar prin conectarea unui controller, operațiune ce poate fi realizată accesând Playstation Now.

X910C:

x910c

Acest LCD este de 74, 5 inci, beneficiază de rezoluția 3840×2160 și va putea fi achiziționat de la prețul de 5499$. Restul specificațiilor sunt identice ca la televizoarele X900C.

Toate televizoarele noi create de Sony sunt bazate pe sistemul de operare de la Google, adică Android TV, ceea ce înseamnă că ele vor putea și să acceseze servicii precum Youtube, Amazon și altele. Noile televizoare Ultra HD de la Sony vor fi lansate oficial luna viitoare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.