Sharp lansează Zeta SH-03G, un smartphone asemănător cu Aquos Xx

0
645

Japonezii vor să demonstreze din nou că pot crea smartphone-uri care să fie în conformitate cu cele mai noi standarde în domeniu, fapt pentru care compania Sharp din statul nipon a anunțat lansarea telefonului ce poartă denumirea de Zeta SH-03G, care impresionează în primul rând prin autonomia bateriei și capacitățile camerei foto/video.

Zeta poate fi considerat drept un surogat pentru mai vechiul Aquos Xx creat de compania japoneză SoftBank. Dacă Aquos Xx avea un display uriaș de 5, 7 inci, cel al telefonului Zeta este puțin mai mic, de 5, 5 inci și are rezoluția de 1080 x 1920 pixeli. Parcă aceste specificații înseamnă mult prea puțin pentru ce poate camera foto/video principală să facă: prin cei 13 megapixeli ai săi poate realiza fotografii ajutându-se de funcția stabilității optice, poate filma la calitatea 4K și poate realiza conținut slow-motion cu 210 cadre pe secundă la calitatea 480p.

Restul specificațiilor smartphone-ului Zeta SH-03G al celor de la Sharp nu sunt deloc de trecut cu vederea: gadget-ul este dotat cu un procesor octa-core Snapdragon 810, are Android 5.0 Lollipop ca sistem de operare, 3GB de memorie RAM și o autonomie a bateriei enormă pentru un telefon, de 3000 de miliamperi, care poate garanta până la 72 de ore de funcționare a telefonului fără a fi nevoie de reîncărcare. Smartphone-ul beneficiază și de rezistență împotriva apei datorită învelișului metalic cu care este dotat și are încorporat un scanner de amprente care vă poate asigura că nicio altă persoană exceptând proprietarul nu va avea acces la funcțiile device-ului. De asemenea vor fi prezente destule funcții software utile, precum posibilitatea descărcării fișierelor foarte rapid prin îmbinarea conexiunilor Wi-Fi și LTE, tehnologia aptX care asigură o calitate superioară a sunetului sau sunetul de tip DTS.

Zeta SH-03G este disponibil în 3 culori diferite și este destinat momentan doar abonaților companiei DoCoMo, adică principala rețea de telefonie mobilă din Japonia, fără a se cunoaște deocamdată informații legate de prețul produsului.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.