Singurul robot samurai care poate concura cu Isao Machii [VIDEO]

0
565

Isao Machii este unul dintre cei mai mari şi mai cunoscuţi samurai din secolul 21, este printre puţinii oameni care au reuşit să oprească glonţul cu ajutorul katanei sau să taie un crevete care zbura prin aer cu o viteză de 130Km/h. Întrucât nu mai există nici-un competitor pe măsura marelui maestru samurai Isao Mâchii, cei de la Yaskawa Electric Corporation, au dezvoltat un braţ robotic, capabil să imite mişcările şi să le utilizeze pentru a mânui katana în cel mai rapid mod posibil.

De fiecare dată rămânem impresionaţi de ceea ce mai scot dezvoltatorii, însă de data aceasta, nu noi trebuie să fim impresionaţi, ci mai degrabă maeştrii samurai, întrucât noul robot este mult mai dezvoltat din acest punct de vedere, fiind capabil să înveţe în doar câteva minute, cu ajutorul unor linii de cod, mişcările unui adevărat luptător. Aşa cum poate fi observat şi în clip-ul video de mai jos, robotul poate să ţină ritmul cu Isao Mâchii, poate chiar să taie la fel de bine, cu toate că este doar un simplu braţ robotizat.

De aici şi până la crearea unui robot întreg, unui robot capabil să fie un adevărat luptător, nu mai este decât un singur pas, şi anume acela de ai oferi şansă să se deplaseze, astfel încât să acopere o arie mai mare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.