Skype și Microsoft Office vor veni preinstalate pe noile tablete cu Android

0
438

Atât Skype cât și pachetul de servicii Microsoft Office, acesta din urmă fiind unul din cele mai vechi servicii oferite de compania americană, vor fi puse la dispoziția oricărui locuitor al planetei ce cumpără unul din noile modele de tablete produse de Sony sau LG și care dispun de sistem de operare Android.

Faptul că încă de la despachetarea noilor tablete putem beneficia de Skype și Office, nu poate însemna decât îmbunătățirea și mai mare a reputației de care se bucură membrii gigantei corporații americane Microsoft. Și într-o lume digitală în care miniaturizarea dispozitivelor este ceva obișnuit, înzestrarea lor cu servicii atât de utile cum sunt cele din pachetul Office nu poate decât să ne ajute și mai mult la a ne explora forța creatoare și imaginația aproape oriunde găsim de cuviință să o facem.

Aplicațiile Word, Excel, PowerPoint, Skype, OneNote și OneDrive vor fi preinstalete pe noi tablete a căror nume nu au fost încă dezvăluite, excepție făcând doar tableta Z4 produsă de Sony, care va ieși pe piață IT în câteva luni.

Incluzând Sony și LG, cei de la Microsoft au încheiat parteneriate cu 18 companii și 13 firme producătoare mai mici, ridicând așadar numărul total de parteneriate la 31. Printre acestea, 20 dintre ele sunt OEM-uri globale și locale, adică firme producătoare de echipament original. Drept urmare a parteneriatelor făcute, aplicațiile preinstalate de care vorbeam mai devreme se vor găsi și pe tablete produse de către Samsung, Dell, Wortmann, Haier sau Pegatron. Faimosul smartphone Galaxy S6 va avea și el unele aplicații de la Microsoft preinstalate, dar nu se știe exact care.

Nu s-au oferit deocamdată detalii tocmai clare privind înțelegerea oficialilor Microsoft cu respectivele companii, cei de la corporația americană mulțumindu-se doar prin a transmite public un comunicat în care dau de înțeles că vor furniza sume consistente de bani firmelor producătoare cu care au încheiat parteneriate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.