Tesla vrea să utilizeze tehnologia Google Glass pentru viitoarele maşini autonome

0
369

Inginerii din cadrul Google au investit timp şi atenţie pentru Google Glass, însă se pare că în ciuda faptului că pot oferi o grămadă de facilităţi, oamenii nu sunt foarte atraşi de ei, neavând un design care să fie cu adevărat „UAU”. Google a observat interesul scăzut al oamenilor pentru această pereche de ochelari, motiv pentru nu îi avem pe piaţă, ei fiind disponibili la momentul de faţă doar dezvoltatorilor.

Trecând cu vederea anumite aspecte ce îi nemulţumesc pe oameni cu privire la Google Glass, se pare că inginerii din cadrul Tesla sunt interesaţi de o astfel de inovaţie pentru maşinile lor autonome. Aceştia vor să schimbe radical designul ochelarilor inteligenţi şi să le ofere funcţii speciale pentru un mod de conducere cât mai confortabil, toate acestea fiind confirmate în urma unei fotografii ce dovedeşte că inginerii din cadrul Tesla folosesc Google Glass în fabricile de producţie a maşinilor autonome.

09-04-06-22-1024x682

Google, printr-un parteneriat cu Tesla a reactualizat vechea versiune de ochelari într-una ceva mai atrăgătoare, acum oferind oportunitatea purtătorului să îi aşeze chiar şi pe propria pereche de ochelari de vedere. Totodată, compania a adăugat şi o prismă mai mare, astfel încât oamenii să vadă cât mai multe informaţii pe micul ecran. Ceea ce ne-a impresionat cu adevărat, este că noua pereche de ochelari se sprijină doar pe o singură baretă, totodată fără să cadă.

Conform utltimelor zvonuri de pe internet, Google intenţionează să aducă Google Glass către domeniul business cât şi către cel științfic, motiv pentru care compania nu s-a ostenit momentan să modifice designul. Totodată, noua versiune a ochelarilor inteligenţi de la Google ascunde în spate cele mai mici şi mai eficiente componente hardware, compania apelând până şi la un procesor Intel Atom ca să facă toată experienţa de utilizare să fie cât mai fluidă.

Tesla-Google-Glass

Cu toate că tot mai multe companii sunt interesate de Google Glass, se pare că dezvoltatorii sunt de părere că la momentul de faţă sunt o grămadă de probleme ce ar trebui rezolvate înainte ca produsul să ajungă pe piaţă, ca de exemplu: siguranţa, funcționalitatea limitată şi bateria de capacitate mică.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.