TJ 07 – Computerul care întruchipează perfect aspectul personajului celebrului film Ghost Rider

0
489

Deşi tabletele şi telefoanele reprezintă un domeniu practic prin care oamenii pot interacţiona cu tehnologia prin cel mai simplu mod posibil, încă mai sunt persoane interesate de dezvoltarea PC-urilor şi a staţiilor puternice de lucru, de pe care pot rula cele mai costisitoare jocuri din lume.

TJ 07 Ghost Rider, unul dintre cele mai bune exemple atunci când vrei să fii impresionat de un computer extrem de arătos şi foarte performant. Precum îi spune şi numele, acesta încearcă să ofere cât mai multe elemente vizuale, asemeni celor transmise de personajul celebrului film Ghost Rider. Modder-ul, sau mai bine spus dezvoltatorul care a reuşit să realizeze acest proiect îşi ascunde numele sub pseudonimul de Modder Crow, el fiind un tip foarte pasionat de domeniul PC-urilor custom. Precum puteţi observa şi în imaginile ataşate în articol, computerul întruchipează în proporţie de 90% aspectul fizic al personajului Ghost Rider. Mai mult decât atât, pe lângă aspect TJ 07 se poate lăuda şi cu o performanţă ridicată. Modder-ul a ales ca pentru sistemul său să opteze spre cumpărarea unei plăci de bază de bună calitate, care să ofere pe lângă design şi performanţă o durabilitate pe măsură, ROG MAXIMUS VIII Hero.

Ca orice sistem care se respectă, acesta este dotat cu un procesor de cea mai nouă generaţie, respectiv Intel Core i7-6700K tactat la o frecvenţă de 4.2GHz. Iar pentru ca pachetul să fie complet şi să ofere cea mai bună performanţă, întregul sistem îşi transferă consumul grafic prin intermediul plăcii video NVIDIA GeForce GTX980 cu 6GB GDDR5 şi 384 bit. De asemenea, sistemul este ajutat de 16 GB de memorie RAM DDR4 cu o frecvenţă de 3000Mhz, 240GB spațiu de stocare pe SSD şi o sursă de energie EVGA de 1.000 waţi.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.