Top soluții de finanțare disponibile pentru camioane IVECO

0
43

Auto Schunn România pune la dispoziția clienților care vor să achiziționeze autovehicule Mercedes-Benz sau camioane IVECO un pachet de servicii de leasing auto financiar, operațional și creditare auto, potrivit cu nevoile fiecărei persoane fizice sau juridice.

La Auto Schunn, dealer auto Sibiu, ai posibilitatea să cumperi autoturisme Mercedes-Benz si camioane IVECO în leasing si beneficiezi de un contract transparent, flexibilitate și eficiență.

Cele mai avantajoase modalități de finanțare pentru autoutilitare IVECO DAILY, oferit de Auto Schunn Romania este acum la îndemâna oricărei afaceri.

Programul financiar Mercedes-Benz Financial Services este conceput pentru a oferi posibilitatea de achiziție a unor autovehicule utilitare, de mare ajutor pentru diferite misiuni de transport.


Leasing financiar pentru autovehicule Mercedes-Benz

Poți beneficia acum de leasing financiar pentru achiziția de camioane Iveco, cu avantaje excelente, indiferent dacă vei cumpăra ca persoana fizică sau pe firmă.

Libertatea unui sistem de leasing modern te va ajuta cu siguranță în dezvoltarea afacerii tale. Poți opta pentru un sistem de rate corect conceput, în care ai posibilitatea să alegi durata contractuală și valoarea avansului.

Serviciul de leasing financiar auto de la Auto Schunn oferă clienților un pachet special de protecție în cazul accidentelor sau daunelor, atunci când e vorba de vehiculul achiziționat, marca Mercedes-Benz.

Contractul de leasing financiar destinat achizițiilor auto Mercedes nu are nici un fel de costuri ascunse. Toate costurile integrate in sistemul de leasing financiar sunt cele agreate și stipulate contractual.

Dacă vei achiziționa un camion sau o autoutilitara Iveco, prin intermediul Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz, folosind programul de leasing financiar, beneficiezi și de de eșalonarea plaților TVA în perioada contractului semnat.

Leasing operațional pentru autovehicule Mercedes-Benz

Acest tip de finanțare îți permite să achiți lunar doar cât stabilești contractual, ca rulaj și lungime a contractului.

Vei putea să previzionezi costurile viitoare, dacă vei cumpăra un autovehicul IVECO sau chiar o flotă de autovehicule in leasing operațional.

Acest instrument financiar pentru cumpărarea de vehicule marca Mercedes-Benz, oferit de Auto Schunn, îți permite să obții libertate de deplasare, rate convenabile, independență.

Programul Mercedes-Benz Financial Services dă posibilitatea clienților să se bazeze pe un cost unic si fix, în concordanță cu necesitățile de predictibilitate financiară.

Numărul de kilometrii rulați care depășesc valoarea stabilită la data semnării contractului sunt calculați și facturați corect, conform prevederilor contractului de leasing semnat.

Returnarea vehiculului preluat în leasing sau a flotei de autovehicule are loc la locația Auto Schunn de unde a avut loc preluarea inițială.

La momentul predării, va avea loc o inspecție tehnică auto si o verificare a rulajului.


Credit auto pentru autovehicule Mercedes-Benz

Cu ajutorul sistemului modern de creditare auto, vei putea cumpăra un autovehicul sau camion Iveco un autoturism Mercedes-Benz rulat Certified sau chiar o flota de autovehicule pentru afacerea ta.

Acum te poți bucura de avantajul de a fi unic proprietar al autovehiculelor achizitionate, chiar din prima zi.

Spre deosebire de alte instrumente financiare cuprinse în programul Mercedes-Benz Financial Services, creditul auto îți oferă oportunitatea de a deduce integral taxe și cheltuielile cu dobânda, plus TVA dedus integral, dacă achiziționezi autovehicule prin credit, pe persoana juridică.

Durata de finanțare, corelată cu vechimea autovehiculului la debutul programului de creditare, trebuie sa fie de cel mult 10 ani.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.