Tot ceea ce trebuie să ştii despre noul telefon Samsung Galaxy S7

0
645

Samsung Galaxy S7 reprezintă la momentul de faţă unul dintre cele mai de succes telefoane lansate vreodată de companie, având în componență tehnologii de ultimă generaţie ce pot să satisfacă pe deplin cerinţele clienţilor.

În cadrul Mobile World Congress 2016, Samsung a lansat două dintre cele mai aşteptate telefoane ale anului, respectiv Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge. Ambele telefoane aduc îmbunătăţiri majore din punct de vedere a performanţei cât şi a rezistenţei, de data aceasta beneficiind de un certificat IP68 ce atestă că telefonul nu va suporta daune în momentul în care ia contact cu apa.

samsung-galaxy-s7-496248

Performanţă, design atrăgător şi materiale de bună calitate, aceştia sunt termenii ce definesc cel mai bine noul telefon al celor de la Samsung:

Performanţă: Telefonul dispune de o cantitate suficient de mare de calcul, avand 4GB de memorie RAM astfel încât să acopere toate nevoile de funcţionalitate de pe un asmenea device, el putând fi asociat chiar şi cu un laptop de buget mediu. Este pentru prima dată când dezvoltatorii introduc Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820
Exynos 8890 Octa pe un astfel de terminal, fiind unul dintre cele mai bune procesoare de pe piaţă, ce reuşesc să uimească prin optimizare şi performanţă.

Design atrăgător: La capitolul design telefonul stă foarte bine, fiind ajutat în special de un display Super AMOLED de 5.1 inch cu o rezoluţie de 1440 x 2560 pixeli. Are o formă clasică seriei Samsung Galaxy, însă de data aceasta aduce ceva îmbunătăţiri, toate elementele vizuale fiind aşezate într-o ordine care să permită folosirea device-ului în cel mai comod mod posibil.

Materiale folosite: Samsung a înţeles cât de importantă este alegerea materialelor pentru noul telefon mobil, adaugandu-i o carcasă din metal de bună calitate, capabilă să ofere o rezistenţă sporită în timp. Totodată pe margini telefonul dispune de o bară metalică pentru o mai bună protecţie a ecranului, prevenind în mare parte zgârieturile şi eventualele şocuri mecanice.

În concluzie, Samsung Galaxy S7 este unul dintre puţinele telefoane aflate la momentul de faţă pe piaţă, ce oferă pe lângă performanţă şi design, garanţia funcţionarii în timp.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.