Ultimul mini PC al Zotac arată precum un router

0
608

Câte componente din computerul tău poți îndesa într-o cutie de aproximativ șapte inchi pătrați ? O mulțime, declară un producător de mini PC-uri, Zotac. Ei au reușit să facă loc pentru o matriță RAID în modelele lor cele mai recente.

Ambele sisteme ZBOX RI323 și RI531  suportă unitățile duble configurate pentru RAID 0, RAID 1 sau JB0D. Acestea sunt sisteme prefabricate, așa că va trebui să vă adăugați propriile SSD sau HDD. Pentru a realiza acest lucru există, de asemenea, un slot mSATA pe care puteți atașa un SSD suplimentar, iar RI523 Plus vine cu o unitate de 64 GB preinstalata. O să aveți nevoie, de asemenea, de câteva plăcuțe RAM. O pereche de sloturi SODIM DDR3L-1600 poate suporta până la 16 GB.

fetch

Unitățile R-Series pot suporta videoclipurile de 4K și toate sunt dotate cu WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, USB și conectivitate 3.0. Veți găsi, de asemenea, un cititor 3-1 de carduri în față, iar în spate porturile HDMI respectiv DisplayPort pentru a conecta monitoarele. Vorbind de monitoare, puteți utiliza, inclus, montarea VESA pentru PC-urile ZOTAC noi. În tmp ce PC-urile din seria R sunt suficient de mici pentru a se potrivi oriunde în casa ta, scopul lor inițial nu a fost acesta. Cu un port frontal montat de 9 pini și cu un dual gigabit Ethernet pe partea din spate, compania ZOTAC intenționa utilizarea computerelor lor în scopul aplicațiilor industriale.

Nu te oprește nimeni să iei unul acasă, doar că, momentan, computerele nu sunt disponibile pentru cumpărare. Când acestea vor fi disponibile, ar trebui să vă așteptați să plătiți mai mult pentru caracteristicile speciale ZOTAC instalate în RI323 și RI531 decât ați face pentru un computer obișnuit al lor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.