Un simulator online demonstrează cum ar putea să înceapă apocalipsa zombie

0
592

La momentul de faţă apocalipsa zombie este atracţia tuturor pasionaţilor de cinematografie, tot mai mulți producători dezvoltând filme şi seriale bazate pe acest fenomen, care până acum din fericire pentru noi nu a reuşit să se transpună în realitate.

Câţiva tineri interesaţi de programare şi dezvoltare web au iniţiat un „program” pe baza căruia poţi vedea modul în care se va extinde epidemia în cazul în care va ajunge să infecteze pe cineva. În primul rând pentru a folosi aplicaţia dezvoltată de aceştia, va trebui să introduci adresa unde vrei să simulezi începerea apocalipsei. Potrivit simulatorului, primul lucuru pe care îl vei face atunci când te vei trezi într-o lume apocaliptică, va fi să încerci să iei contact cu cât mai puţine persoane, tu având ca principal obiectiv să ajungi la spital. Între timp, până la spital simulatorul îţi va arăta cu aproximaţie câţi oameni ai putea infecta, sau de ce nu, te-ar putea infecta, însă surpriza cea mai mare este că odată ajuns vei fi dezamăgit să vezi că şi doctorii sunt în aceeaşi situaţie. Este o experienţă interesantă pe care vă îndemn să o testaţi, pentru a vă cunoaşte cât mai bine modul de acţiune în cazul unei astfel de epidemii mondiale.

https://www.youtube.com/watch?v=whE5QKC718E

Să sperăm totuşi că aplicaţia rămâne doar în lumea virtuală şi că ceea ce se petrece în ea nu se va întâmpla niciodată în viaţa reală. Totodată sperăm că virusul să fie doar o parte din filme şi nu unul care să producă o astfel de epidemie ce ar putea duce la dispariţia oamenilor şi a animalelor de pe planetă. 

Dacă doriți să testați aplicația, vă invităm să accesați următorul buton [Zombie Simulator]

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.