Un şofer Uber face public un video în care acesta este bătut de un pasager

0
626

Şoferul Uber Edward Caban din California a încărcat pe Youtube vineri seară un videoclip în care se vede clar cum este bătut de un pasager după ce este rugat să coboare din maşină.

Clipul îl surprinde pe Caban în timp ce încearcă să obţină direcţionări de la pasagerul lui  ce pare să fie în stare de ebrietate. După mai multe încercări nereuşite de a găsi locul unde vroia să ajungă individul, Edward îşi iroseşte ultimul strop de răbdare, parchează maşina şi roagă clientul să coboare.

Pasagerul devine agresiv în momentul în care şoferul îl ameninţă cu chemarea poliţiei dacă acesta nu coboară din maşină şi începe să-l lovească cu bestialitate pe Caban. Din fericire, şoferul Uber a avut un spray cu piper la îndemână şi a reuşit să eschiveze atacul, dar asta după încasarea câtorva lovituri serioase în zona feţei.

 

Potrivit unui raport CNN, atacatorul a fost arestat şi i-a fost interzisă folosirea serviciul Uber pe viitor. Caban şi-a dorit ca prin acest video să evidenţieze probleme cu care se confruntă zi de zi şoferii Uber.

Vă avertizăm că imaginile de mai jos vă pot afecta emoţional.

https://www.youtube.com/watch?v=xtJVbsHIj9o

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.