Video: iPhone 6S a fost supus unui test de-a dreptul diabolic

0
628

Şi stupid în acelaşi timp! Înainte de toate vă avertizez că testul a fost realizat de cineva neexperimentat. În mod vizibil acesta a fost depăşit de situaţie. Vă sfătuiesc să NU încercaţi vreodată asta acasă.

Vă mai aduceţi aminte când Apple spunea: „Carcasa lui iPhone 6S este concepută din acelaşi aliaj de aluminiu folosit în industria aerospaţială. A fost creat dintr-o compoziţie unică de elemente ce fac din acest material unul dintre cele mai rezistente folosite vreodată pentru un iPhone”? După o astfel de afirmaţie mai că te face să te întrebi dacă nu cumva iPhone 6S poate fi comparat cu indistructibilul Nokia 3310.

Pentru a afla cât de durabil este iPhone 6S (deşi scenariul este rar întâlnit în viaţă de zi cu zi), canalul de Youtube TechRax a decis să fiarbă telefonul în ceară topită rezultată din creioane. Interesant este faptul că experimentul a avut un rezultat neaşteptat şi anume o reacţie ciudată, cel mai probabil la nivelul bateriei. La doar doar câteva minute după fierbere, compoziţia de ceară şi iPhone 6S se aprind instantaneu şi ard violent.

Spuneam la începutul articolului că acest test este periculos şi poate cel mai stupid pe care l-am văzut până acum. Cred că protagonistul nu a ştiut la ce se angajează. În momentul în care a avut loc combustia, se poate simţi panica în vocea lui. Poate dacă nu ar fi lipsit de la orele de fizică ar fi ştiut că o flacăra se poate stinge foarte uşor eliminând sursa de oxigen, în cazul de faţă prin simpla acoperire a tigăii.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.