Xiaomi scoate pe piaţă Ninebot Mini, un Segway la un preţ rezonabil

0
532

Compania chineză Xiaomi a lansat recent un dispozitiv mic Segway, sub numele de Ninebot Mini la preţul de doar 315 dolari. Pentru cei care nu ştiu, Xiaomi este un investitor major al lui Ninebot şi este compania care a achiziţionat recent Segway. Ninebot mini este primul produs lansat după fuziunea celor două companii, iar scuterul cu giroscop seamănă foarte mult cu originalul Segway, însă preţul este unul pentru toate buzunarele.

Performanţa acestui dispozitiv nu este spectaculoasă, însă se poate deplasa cu o viteză de până la 16 km/h, poate urca pe plan înclinat de până la 15 grade şi are o autonomie de 22 Km cu o singură încărcare.

Publicată de TouchNews.ro pe Marţi, 20 octombrie 2015

Dispozitivul este portabil, cântărind doar 12,8 Kg, şi poate fi transportat cu uşurinţă în portbagajul maşinii. Sistemul de operare al lui Ninebot Mini poate fi upgradat pentru a putea monitoriza viteza şi datele din trafic, conectat la smartphone.

Deşi strategia de marketing a celor de la Xiaomi descrie dispozitivul că fiind o jucărie pentru cei mici, dispozitivul poate fi folosit cu succes şi de navetişti, având o autonomie destul de bună.

Pe cât de tentant ar fi NineBot Mini, europenii vor trebui să-şi pună pofta în cui, asta pentru că scuterul va putea fi comandat mai întâi în China, începând cu data de 3 noiembrie. Pentru noi, cel mai probabil, va fi disponibil în a a două jumătate a lunii.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.