ZTE Nubia MY Prague este cel mai subţire telefon anunţat vreodată de ZTE

0
570

Grosimea telefoanelor reprezintă un factor destul de important atunci când un cumpărător îşi alege device-ul dorit. Nu mai suntem în 2000 – 2007 să ne mulţumim cu un telefon gros, cu funcţii simple, acum vrem de la un smartphone să fie inteligent şi să arate bine. Pentru ai oferi o siluetă cât mai de invidiat, de ce cele mai multe ori producătorii aleg să umble mai mult la dimensiunea şi grosimea terminalului mobil. ZTE Nubia My Prague este unul dintre cele mai bune exemple de telefoane care au încercat să se adapteze la noile tehnologii şi la noile cerinţe din punct de vedere a aspectului.

Producătorii au anunţat acum ceva timp lansarea unuia dintre cele mai subţiri telefoane produse vreodată de ei, având o grosime de doar 5.5 mm. Pentru ai confirma lansarea şi a le dovedi fanilor că au ales să se adapteze la noile siluete de telefoane, aceştia au organizat un eveniment în Praga, astfel încât să le prezinte tuturor conceptul viitorului lor model. Trebuie menţionat însă faptul că nu este cel mai subţire telefon din lume, însă este cel mai subţire telefon produs vreodată de ZTE.

Din păcate dezvoltatorii au ales să nu între în competiţie cu unele dintre cele mai mari nume din domeniul telefoanelor mobile, mai exact Samsung, HTC sau Apple astfel încât au încercat să îi aplice un procesor decent şi o memorie RAM suficient de capabilă încât să ruleze mai multe aplicaţii simultan. Mai multe informaţii cu privire la aspectul fizic al telefonului le vom afla în momentul în care producătorii vor concluziona că totul este gata şi merită să fie lansat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.