ZTE V5 4G cu cititor de amprentă şi procesor Octa Core

0
492

Dacă eşti un utilizator obişnuit şi nu te aştepţi ca telefonul să devină unicul tău spaţiu de stocare a datelor personale, iar siguranţa acestuia nu reprezintă un factor prea important pentru tine, cel mai probabil nu eşti suficient de convins de învestirea unor bani într-un telefon capabil să poată fi accesat doar prin intermediul funcţiei de citire a amprentei. Însă, dacă vrei să beneficiezi de un telefon dotat cu funcţia FingerPrint şi nu doreşti să cheltui prea mulţi bani pentru achiziţionarea acestuia, noi vă recomandăm ZTE V5 4G, unul dintre puţinele telefoane ce pot combina atât performanța cât şi calitatea într-un singur produs.

1441152272313-P-2931250

ZTE V5 beneficiază de o conexiune 4G, are un ecran de 5.5 inch FHD şi dispune de un senzor dedicat pentru citirea amprentelor. Pentru partea de foto/video, acesta are în componență o cameră frontală de 5MP special făcută pentru selfie-uri şi conversaţii de tip video-calling, iar cea principală 13MP capabilă să filmeze şi să fotografieze la cele mai înalte standarde. Într-un final am ajuns şi la partea de procesare, acesta dispunând de un procesor Snapdragon 615 pe 64 de biţi, Octa Core cât şi de un GPU Andro405 capabil să ducă până şi cele mai pretenţioase jocuri video. Capacitatea de stocare a acestuia este de 16GB iar pe partea de memorie RAM acesta ne pune la dispoziţie un spaţiu de 2GB, suficient cât să acopere toate necesităţile zilnice desfăşurate pe un asemenea terminal mobil.

1441152271734-P-2931250

Ca orice alt telefon mobil de ultimă generaţie, ZTE V5 dispune şi de un slot pentru cardurile microSD, având posibilitatea de extindere a memoriei până la 128 de GB. În încheiere aş dori să vă povestesc şi câte ceva despre design, capitol la care nu stă deloc rău, smartphone-ul beneficiind de o gamă largă de culori. Formele şi ordinea butoanelor sunt bine alese, astfel încât în ciuda dimensiunii lui, utilizatorul să poată ajunge cu uşurinţă în fiecare parte a ecranului, fără să depună un efort prea mare.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe GearBest la preţul de $199,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.