Samsung Galaxy S6 Edge şi iPhone 6 au fost supuse unor teste de viteză

0
1029

Unele dintre cele mai mari companii producătoare de telefoane şi produse IT din lume sunt într-o continuă dezbatere din punct de vedere a performanţei şi a calităţii terminalelor mobile, însă de data aceasta câţiva specialişti au vrut să demonstreze odată pentru totdeauna cât de bune sunt telefoanele celor de la Samsung în comparaţie cu cele de la Apple.

Întrucât cei de la Samsung au lansat recent două dintre cele mai bune terminale din lume, Samsung Galaxy S6 Edge şi Samsung Galaxy S6, curioşii nu au ezitat să facă o comparaţie cu iPhone 6 de la Apple. Au mai rămas doar câteva săptămâni până când cele două telefoane vor fi în sfârşit pe piaţă, vor vedea rafturile magazinelor şi vor putea fi achiziţionate, însă până atunci compania trebuie să ne convingă de performanta şi calitatea noilor dispozitive. Ca de fiecare dată, Samsung nu a ezitat şi a trimis în teste noile terminale mobile pentru a da un feedback cu privire la performanta, calitatea camerei cât şi a celorlalte funcţii, pentru a le dovedi tuturor cât de mult s-a muncit şi la ce rezultat s-a ajuns.

Aşa cum puteţi vedea şi în clip-ul video de mai jos, cei de la „AndroidGameE” au făcut o comparaţie între Samsung Galaxy S6 Edge şi iPhone 6. Cele două telefoane au fost supuse unor teste de viteză, prin care se demonstrează cu exactitate diferenţa timpului de răspuns şi munca din spatele terminalului.

Din păcate pentru cei de la Apple, noul telefon Samsung Galaxy S6 Edge a trecut testul cu succes şi a demonstrat cât de capabil este să funcţioneze şi să ofere o performanţă ridicată, o performanţă nemaiîntâlnită pe un asemenea terminal mobil.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.