Noi date importante despre jocul „Batman: Arkham Knight”

0
701

Batman: Arkham Knight va fi lansat oficial, după multe amânări, spre sfârșitul acestei luni în variante pentru PC, Xbox One și PlayStation 4, mai exact în ziua de 23.

E doar o chestiune de timp până ce succesorul lui Batman: Arkham Origins de acum 2 ani va ieși la iveală, chiar în cazul unui puțin probabil scenariu sumbru cum că vom avea parte de o nouă amânare a jocului. S-au creat deja mult prea multe dezbateri în jurul său, iar anunțuri oficiale relevante există, precum și trailere.

Paginile de PlayStation Store și Xbox Marketplace au dat publicității o nouă informație foarte prețioasă: Batman: Arkham Knight va ocupa circa 45 GB în variantele pentru toate consolele de jocuri, dar și cea pentru PC, la un loc.

Compania americană Warner Bros a lansat și oferta avantajoasă denumită Arkham Knight Premium Edition pentru cei care vor să cumpere jocul: aceștia îl vor putea achiziționa la prețul de 90$, beneficiind de o reducere cu 10$ față de prețul inițial, indiferent că-l vor comanda în varianta pentru PC, Xbox One sau PlayStation 4. Excluzând reducerea, oferta celor de la Warner Bros include și alte bonusuri precum parola DLC care în mod normal costă 40$. Din România, Batman Arkham Knight poate fi achiziționat și cu precomandă de pe eMAG, dând click aici.

Personal am un serios feeling că succesorul lui Batman: Arkham Origins își va merita toți banii, nu doar din cauza reclamei pozitive care i se tot aduce încă de anul trecut sau a faptului că implică cerințe mari de sistem, ci în primul rând datorită gameplay-ului și mai ales a storyline-ului, a cărei parcurgere presupune confruntarea Cavalerului Negru cu o armată de răufăcători conduși de Scarecrow. Unde mai punem faptul că și predecesorul Batman: Arkham Origins a fost unul impresionant la toate capitolele, iar continuarea sa nu se poate lăsa mai prejos.

Vezi aici cerințele de sistem pentru Batman Arkham Knight și alte detalii despre joc 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.