Dispozitivul Awair monitorizează calitatea aerului

0
487

Dispozitivul Awair a fost lansat ieri de societatea-mamă Bitfinder în cadrul evenimentului Code Conference din Rancho Palos Verdes şi monitorizează calitatea aerului în timp real. Awair poate fi amplasat în casă, birou sau orice alt spaţiu interior, fiind un produs inteligent dotat cu senzori proiectaţi pentru a detecta nivelul umidităţii, temperatura, dioxidul de carbon (CO2), particule de praf şi compuşi organici volatili (COV). Informaţia primită din mediul ambiental este transimsă către o aplicaţie care analizează datele pentru a prezenta utilizatorului nivelul calitativ al aerului.

Awair depăşeşte pragul monitorizării mediului deoarece ia în considerare interesele principale de sănătate ale utilizatorului şi recomandă produse pentru optimizarea aerului. Fiind un dispozitiv inteligent, se conectează la diverse electrocasnice şi coordonează activitatea lor pentru creşterea nivelului calitativ. El are un cip ce poate fi implantat în purificatoare, umidificatoare, termostate, filtre de aer sau ventiloatoare care nu se pot conecta la platforma Awair.

Va folosi toate resursele posibile pentru a asigura o evaluare precisă a aerului, iar oamenii vor respira un aer curat şi sănătos. Dispozitivul permite alegerea unei setări care valorifică priorităţile stilului de viaţă, cum ar fi sarcina, alergiile sau somnul. În momentul respectiv, Awair va oferi recomandări pe baza analizei sale şi a priorităţiilor pentru schimbarea stilului de viaţă.

Similar se poate analiza calitatea aerului pe parcurul zilei şi este capabil să analizeze nivelul de CO2 la anumite ore. În astfel de situaţii, Awair va prezenta acţiuni pe care utilizatorul le poate întreprinde pentru scăderea gradului de dioxid de carbon, cum ar fi achiziţionarea unui filtru HEPA sau deschiderea ferestrelor la ore fixe.

Bitfinder Awair a fost conceput pentru a arăta ca un difuzor audio fabricat din lemn cu un aspect old-school. Este disponibil în prezent pentru precomandă la preţul de 149 de dolari, urmând a fi prezent în magazine din toamna anului 2015. Compania a afirmat că preţul pentru precomandă este redus şi va expira în cele din urmă.

https://youtu.be/MONy1hgQ4SQ

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.