GazeBox: Garajul retractabil ideal pentru jumătatea ta pe 4 roți

2
1277

Cu toții ne iubim mașinile și dorim să le protejăm cât mai bine. Să recunoaștem, cât vine vorba de parcarea mașinii, oricât de bun ar fi locul, ceva tot îi lipsește. De fiecare dată paranoia noastră de iubitori de patru-roți ne evidențiază un posibil factor de amenințare pentru mașinile noastre.

De aceea, mulți șoferi optează pentru un garaj. Majoritatea garajelor tradiţionale nu sunt pe gustul tuturor, mai ales dacă este fericitul posesor al unui bolid care costă câteva zeci sau sute de mii de euro. O companie italiană a venit cu o soluție pe cât de interesantă, pe atât de high-tech. Vă prezentăm garajul retractabil.

gazebox2

Este soluția perfectă pentru cei care doresc să-și etaleze jumătatea pe 4 roți, dar în același timp să o și proteje de intemperii sau alți factori de risc. Cu acoperiș retractabil aproape în întregime, mașina poate fi văzută din toate unghiurile. Garajul poate fi lăsat chiar și cu ușile deschise, dacă se dorește doar o protejare parțială.

Pe timp de noapte, îți poți transforma mașina într-un exponat de muzeu datorită sistemului de iluminare LED ce dispune de o gamă largă de culori. Schimbarea acestora se face cu ajutorul unei telecomenzi, astfel încât să poți alege culoarea ce se potrivește autoturismului tău.

Dacă transparența nu este tocmai ceea ce îți dorești, poți alege diferite texturi care imită carbonul, lemnul, aluminiul sau piatra. Garajul retractabil vine în 5 dimensiuni, variând de la S la XXL, pe care compania l-a numit XLL. Garajul este recomandat pentru mașini de la compacte (coupe) până la sedan-uri de mărime medie. Pentru alte tipuri de mașini mai mari, intrarea în garaj ar putea fi dificilă, dacă nu imposibilă.

Garajul retractabil nu este doar pentru mașina ta. Deasemenea, poate fi folosit în rolul de foișor pentru a lua masa cu familia în aer liber, protejându-vă de intemperii. Datorită ventilatorului de care dispune garajul, zilele călduroase de vară pot fi suportate mai ușor sub foișor.

În concluzie, dacă dorești să schimbi aspectul casei tale sau dorești să-ți etalezi bolidul în care ai investit bani și timp, garajul retractabil este soluția pentru tine. Acesta poate fi personalizat pentru a satisface nevoile tale și este sigur împotriva mediului și potențialilor intruși. Produsul este proiectat și confecționat în Italia. Dacă doriți să comandați produsul o puteti face de pe site-ul reprezentatului din România.
https://www.youtube.com/watch?v=JneqZlQLfxg

DigiPedia

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.