Să înceapă nebunia iPhone 6S! Gest extrem din partea unui australian

0
416

De-a lungul timpului, postarea fanilor Apple în fața magazinelor cu mult înaintea lansării unui iPhone pentru a-și rezerva un loc cât mai în față a devenit o tradiție. Aparent, fiind unul dintre cei care obțin primul noul iPhone este o realizare care motivează statul în fața magazinului cu câteva zile înainte de data lansării. în ultimii ani, s-au vehiculat o grămadă de glume pe seama fanilor Apple și în ciuda lor, cozile din acest an tot nu vor dispărea.

Cum probabil cu toții știți deja, asta seară s-au lansat iphone 6S și iphone 6S Plus. în mod bizar, noile telefoane vor apărea în magazinele din întreaga lume abia peste 10 zile. În ciuda faptului că noua generație de iPhone-uri se va lansa abia peste două weekend-uri, un fan Apple înfocat și-a instalat deja cortul în fața unui Apple Store din Sidney.

Dacă fanul va rezista într-adevăr să stea 10 zile în fața magazinului, acesta va fi cu siguranță printre primii oameni din lume care vor pune mâna pe noile iPhone, asta și datorită fusului orar.

Voi ce credeți? Ați fi dispuși să așteptați 10 zile într-un cort în fața unui magazin Apple doar pentru a fi printre primii posesori de iPhone 6S din lume?

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.