Boxă Bluetooth portabilă model sport OP1006

0
479

Dacă nu eşti hotărât în privinţa unei boxe portabile, noi avem soluţia ideală pentru tine. Fără un cost prea mare şi cu o performanță peste limitele aşteptărilor mele, boxa OP1006 este alegerea perfectă pentru orice cumpărător. Pe lângă performanţă şi calitate, aceasta beneficiază de un avantaj major în rândul boxelor bluetooth, mai exact preţul, care nu este deloc mare dacă ne gândim la ceea ce poate oferi în schimbul banilor.

Pe partea de design, boxa portabilă OP1006 beneficiază de unele dintre cele mai interesante modele. Pe lângă butoanele cauciucate, carcasa din plastic dur îi conferă un aspect unic şi dedicat celor ce vor să facă sport. De ce este o boxă sport şi nu una normală? Ei bine, unul dintre cei mai importanţi factori ce caracterizează această ramură este reprezentat de cârligul de prindere ce poate ajuta la o bună stabilizare în partea șoldului şi nu numai.

201506291518381949

Boxa poate fi folosită şi ca lanternă dispunând de un led suficient de puternic încât să lumineze o suprafaţă cât mai mare, la baza audio aceasta beneficiază de formatele MP3, APE, FLAC, WAV, WMA iar ca sursă de încărcare dispune de o conexiune DC 5V prin intermediul unui cablu usb. Timpul de redare este de de la 6 până la 8 ore, bateria având o capacitate de 2200mAh.

Pe lângă conexiunea de tip bluetooth, boxa portabilă OP1006 mai dispune de un port micro SD Card, astfel încât experienţa de utilizare să devină cât mai simplistă. Desigur mai beneficiază şi de un jack pentru conectarea căştilor, butoane pentru controlul volumului şi a melodiilor din listă, cât şi de o rezistenţă sporită la apă fiind certificată IPX5.

201506300904134328

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe GearBest la preţul de $28.59.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.