Acasă Stiri iPhone 6S şi iPhone 6S Plus se vor lansa astăzi la ora 20:00! Află ce surprize ne pregătesc cei de la Apple!

iPhone 6S şi iPhone 6S Plus se vor lansa astăzi la ora 20:00! Află ce surprize ne pregătesc cei de la Apple!

0

Astăzi, începând cu ora 20:00 cei de la Apple vor lansa unul dintre cele mai aşteptate şi mai interesante smartphone-uri din ultimii ani, iPhone 6S.

Iată că după o lungă perioadă de timp de la data lansării ultimului model de telefon marca Apple, oficialii au decis că e timpul pentru o nouă schimbare. Dacă la primul eveniment desfăşurat anul acesta s-a lansat unul dintre cele mai râvnite şi mai scumpe ceasuri din lume, Apple Watch, iată că acum cu ocazia la al doilea eveniment de prezentare, cei de la Apple vor ieşi în sfârşit la iveală cu noul lor model de telefon. În primăvara acestui an Apple Watch a reuşit să între în centrul atenţiei, urmând ca acum să facă loc pentru iPhone 6S, cel care sperăm să dea startul unei noi generaţii de telefoane inteligente.s-a-aflat-vezi-cand-se-va-lansa-iphone-6s_size1

Peste 7.000 de persoane vor fi prezente la lansarea oficială, fapt pentru care Apple a decis că e cazul să facă mult mai mult decât o prezentare a viitorului telefon care va avea o cameră mai bună, 2GB de memorie RAM şi tehnologia Force Touch, oficialii venind de data aceasta cu noi surprize pentru fanii brandului.

Iată câteva dintre cele mai importante surprize pregătite de către cei de la Apple:

  • iPhone 6S şi iPhone 6S Plus – aceste două noi modele de telefoane sunt atracţia întregului eveniment, întrucât în comparaţie cu predecesoarele ediţii, vor veni cu un upgrade substanţial.
  • iOS 9 – o nouă versiune a sistemului de operare de pe terminalele Apple va fi lansată.
  • iPad Pro – sunt şanse că cei de la Apple să lanseze o nouă tabletă cu o diagonală de 12.9.
  • Apple Tv – conform articolelor scrise de presa din SUA, se pare că oficialii Apple ar fi anunţat că producţia Apple TV ar urmă să se concentreze mai mult pe zona de gaming.
  • Watch OS 2 – un lucru încă neconfirmat, dar care circulă ca zvon pe internet ar fi că Apple ar dori să vină cu un upgrade al sistemului de operare pentru Apple Watch.

Vom reveni cu mai multe amănunte în momentul lansării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.