Gampad-ul GT Coupe P1 pentru PC îţi oferă o experienţă unică de utilizare

0
446

Importanța unui gamepad în jocurile video este din ce în ce mai intensă, asta datorită producătorilor şi a optimizării controlului care începe să devină aproape imposibil pentru cei ce folosesc o tastatură. Dacă vă consideraţi un adevărat gamer, gamepad-ul vă poate fi cu adevărat folositor în majoritatea jocurilor pe calculator, astfel, noi vă recomandăm GT Coupe P1, întrucât performanţa şi calitatea materialelor atinge standardul dorit de consumatori.

201509071809179697

Gamepad-ul GT Coupe P1 beneficiază de un design extrem de atrăgător, fiind pe partea frontală de culoare neagră astfel încât murdăria şi petele să nu fie observate iar pe partea din spate a acestuia un roşu aprins ce oferă o estetică foarte interesantă şi cât mai aproape de cerinţele consumatorului. Beneficiind de o interfaţă USB, gamepad-ul se poate conecta cu uşurinţă la televizor, laptop, calculator, telefon tabletă sau PS3. Pentru a oferi performanţa dorită de majoritatea pasionaţilor de gaming, dezvoltatorii au echipat întregul sistem cu funcţia TURBO, ceea ce înseamnă că viteză de răspuns va fi de 67 de ms iar diferenţa dintre un gamepad scump şi unul de buget precum e acesta nu se va simţi absolut deloc.

201509071809177082

GT Coupe P1 este unul dintre cele mai intuitive gamepad-uri, asta datorită ordinii aranjării butoanelor cât şi a faptului că nu necesită neaparat un driver, folosindu-se de cel standard preinstalat deja în sistemul de operare. Dacă tot a venit vorba de sisteme de operare, acesta este capabil să ruleze pe orice platformă, funcţionând pe un modul bine optimizat ce îi permite să se adapteze cu uşurinţă chiar dacă Windows-ul pe care îl folosiţi este ceva mai vechi.

Cele mai importante aspecte ale gamepad-ului GT Coupe P1:

  • Foarte ergonomic şi plăcut la atingere.
  • Suportă toate jocurile ce au în componența lor o funcţie de control prin gamepad.
  • Îţi poate transforma banalul mod de joc într-unul profesional
  • Beneficiază de o funcţie TURBO ce îi permite un timp de răspuns cât mai scăzut.
  • Suportă auto-upgrade.
  • Se poate adapta rapid la orice tip de platformă, datorită butonului „Master”.
  • Oferă o calitate ridicată la un preţ extrem de mic.

Ca o concluzie a celor relatate mai sus, gamepad-ul GT Coupe P1 îţi poate oferi o experienţă profesională, te poate ajuta să controlezi mult mai bine jocurile video şi să te relaxezi alături de prieteni în modul co-op.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe GearBest.com la preţul de $14,49.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.