Acasă Stiri Misterios ca de obicei, serialul ”Dosarele X” revine după 13 ani

Misterios ca de obicei, serialul ”Dosarele X” revine după 13 ani

1

”The truth is out there” sau ”Adevărul e dincolo de noi” a fost motto-ul celui mai incitant serial de la sfârșitul secolului trecut, ”Dosarele X”.

A fost serialul care a depășit audiența telenovelelor sud-americane, acele plictisitoare și interminabile povești de iubire inundate de scene siropoase, cu despărțiri și împăcări trase la indigo.

3

Dispunând de o identitate vizuală și auditivă (coloana sonoră o poți recunoaște după primele 2 secunde de audiție) de excepție, serialul ”Dosarele X” a fost un adevărat fenomen mediatic, la acea oră fiind cel mai longeviv serial SF cu cele 9 serii ale sale, fiind depășit ulterior doar de alt serial capodoperă, Stargate SG1.

Succesul realizat a contribuit la realizarea a încă două filme artistice, unul în anul 1998 (Dosarele X – Infruntă viitorul) iar celălalt în 2008 (Dosarele X – Vreau să cred), pelicule ce au avut la rândul lor încasări consistente la timpul respectiv.

2

Cât despre încadrarea sa în zona serialelor SF de către specialiști, aceasta mi se pare discutabilă în condițiile în care multe scenarii ale episoadelor din ”Dosarele X” s-au bazat pe evenimente din viața reală.

După 13 ani de la apariția ultimului episod, iată că protagoniștii Fox Mulder (David Duchovny) și Dana Scully (Gillian Anderson) revin cu un sezon pilot întins pe parcursul a șase episoade ale noului serial ”Dosarele X”, ce vor fi difuzate începând cu 24 ianuarie anul viitor.

t

In afara celor doi agenți FBI specializați în rezolvarea cazurilor cu implicarea unor evenimente paranormale, Fox Mulder și Dana Scully, apare un al treilea personaj principal cu numele Sveta (Annet Mahendru), o tânără care pretinde că este răpită în mod regulat de către extratereștri.

6

Aștept cu interes maxim relansarea serialului ”Dosarele X”(am fost și rămân un fan al genului), producătorii acestuia urmând aceeași tactică de lansare a unor fotografii și trailere inteligent porționate, astfel încât să păstreze treaz interesul fanilor și publicului iubitor al genului SF mixat cu mistery, horror și fantasy, chiar dacă până la premieră mai sunt șapte luni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.