Bateria externă de 15000 miliamperi poate fi cumpărată cu reducere de 70%

0
833

Oricât de utile sunt smartphone-urile sau tabletele, încărcarea bateriilor acestora reprezintă acțiuni incomode pentru oricine, mai ales când nu ne putem bucura de aceste minunate device-uri nici măcar timp de o zi. Cum Internetul reprezintă un element indispensabil pentru orice om ce se vrea a fi informat la timp, un concediu la mare sau la munte presupune mai mereu și transportarea unor mici device-uri cu noi precum telefoane sau tablete care pot accesa mediul online. Iar dacă comitem fapta necugetată de a lăsa acasă încărcătoarele lor, avem motive suficiente ca mica noastră vacanță să fie compromisă.

O soluție foarte bună pare să fie bateria externă Intocircuit Power Castle de 15000 de miliamperi, care prin capacitatea sa uriașă poate încărca un iPhone S5 sau un Samsung Galaxy S5 de 7 respectiv 4 ori mai mult decât pot fi ele încărcate în mod obișnuit. Bateria este compatibilă și cu multe alte telefoane și tablete, printre care iphone 6 Plus, 5S, 5C, 5 și 4S, Samsung Galaxy Tab S6 Edge, S5, S4 și S3, Note 4 și 3, Nexus 4, 5, 7, 9 și 10, HTC One M9 și M8, Sony, Blackberry, Nokia, LG, Motorola, iPad 5, 4, 3, 2, Air Mini și multe altele.

Intocircuit Power Castle este dotată cu un display LCD inteligent care furnizează informații privind cantitatea de energie produsă și cât la sută din baterie s-a încărcat până la un anumit moment, două porturi USB și tehnologie de tip SmartID incorporată, aceasta din urmă permițând reglarea vitezei de încărcare în funcție de tipul de dispozitiv conectat.

Bateria externă de 15000 de miliamperi poate fi achiziționată de pe arhicunoscutul site de comerț online Amazon, acolo unde produsul a primit note maxime în peste 200 de review-uri. Prețul este de doar 34, 99$, fiind redus cu 70% față de cel inițial de 130$.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.