Intel Core i5 4460 de 3.2 GHz, oferă o performanţă de invidiat

0
738

Intel s-a obişnuit ca de fiecare dată să ne ofere ceea ce este mai bun, atât din punct de vedere a performanţei cât şi a consumului de energie, astfel încât au creat un procesor capabil să le aibă pe toate, să combine cele mai noi şi mai inteligente tehnologii doar într-un singur pachet, mai exact, Intel Core i5 4460 de 3.2 GHz. Procesoarele, în ultimii ani au început să aibă o cotă de piaţă destul de ridicată, asta, datorită preţurilor ce au reuşit să atragă din în ce mai mulţi cumpărători.

Telefonul, tableta, laptopul, desktop-ul şi multe alte astfel de sisteme au la bază procesorul ca principal obiect de prelucrare şi scriere a informaţiei, astfel încât, dacă ar fi să facem o trecere printre generaţii, ne-am putea da seama cât de mult a evoluat această ramură. Ceea ce e drept, procesoarele la început erau prea puţin semnificative, însă astăzi s-a ajuns la un rezultat extrem de bun, ce îl face întradevăr satisfăcut pe cumpărător, dovedindu-i că a investit bani în ceva ce întradevăr merită cumpărat.

Vorbind despre procesoare şi calitate, astăzi vreau să aduc în discuţie Intel i5 4460 de 3.2 GHz, o revoluţie din punct de vedere tehnologic a generaţiei i5. Acesta, în comparaţie cu multe astfel de procesoare, beneficiază de Intel Turbo Boost/Intel Turbo Boost 2.0, ce îi permite o performanţă ridicată, atunci când software-ul solicită acest lucru. Tehnologia celor de la Intel, pe lângă faptul că poate să administreze foarte bine consumul de resurse, oferă şi un plus din punct de vedere a eficienţei energetice, solicitând un consum mai ridicat doar în momentul în care procesorul este nevoit să ajungă la extrem, pentru a oferi o performanţă de neegalat.

Produsul poate fi achiziţionat de la eMAG la preţul de 899,99 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.