Adio Xbox 360 si PS 3

0
661

Industria jocurilor video este pregătită pentru un nou salt înainte și gata să renunțe la consolele Microsoft Xbox 360 și Playstation 3, conform datelor din ultimul raport al unei companii de cercetare de piață, NPD Group.

După mai bine de un an și jumătate de fluctuații de piață, vânzările noilor console Xbox One și Play Station 4 au început să compenseze daunele produse de vechile console, mult prea puțin căutate de împătimiții jocurilor video.

Microsoft a declarat oficial că va renunța la Xbox 360 anul viitor și compania Sony a lăsat să se înțeleagă că PS 3 va avea aceeași soartă. Între timp, mulți dintre marii producători de jocuri video nici nu se mai gândesc să conceapă versiuni pentru console învechite. Spre exemplu, noul joc Star Wars Battlefront, al celor de la Electronic Arts, va fi valabil doar pentru Xbox ONE, PS 4 și PC.
Noile console au acaparat piața și conform datelor furnizate de NPD Group au înregistrat vânzări considerabile și implicit o creștere de profit.

Puteți deveni fericitul posesor al unui pachet Xbox ONE, la un preț redus cu 300 de lei pe eMAG (Consolă Xbox ONE, 500 GB, culoare neagră + Joc Halo: The Master Chief Collection + Xbox ONE Controller). Click AICI!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.