Freedom 251, telefon „smart” la 4 dolari

0
604

Cel mai probabil consideraţi că suma din titlu reprezintă o greşeală, întrucât până la momentul de faţă nici un producător nu a reuşit să ofere pe piaţă telefoane la pret de patru dolari.

Iată că acum este posibil, asta datorită unei companii din India care a reuşit să lanseze pentru prima dată un telefon „smart” la acelaşi preţ cât un pachet de ţigări. Freedom 251 este denumirea noului terminal mobil dezvoltat de Adcom. Cu siguranţă vă întrebaţi ce sistem de operare poate să ofere un telefon la doar 4 dolari? Răspunsul este simplu: Android 5.1 Lollipop, care cu siguranţă nu îl găsim pe majoritatea telefoanelor mobile de pe piaţă, ele având o variantă cu mult mai învechită.

Cât despre specificaţii, telefonul se poate lăuda cu un procesor de 1.3GHz Single Core, 1GB de memorie RAM şi 8GB memorie internă + un slot pentru carduri microSD. De asemenea, acesta dispune de două sloturi pentru cartele sim cât şi de un display de 4 inch cu o rezoluţie de 960×540. Pe lângă toate acestea, ca orice telefon „smart” Freedom 251 beneficiază de două camere, respectiv una principală de 3.2 MP şi una secundară de 0.3 MP. Cât despre acumulator, întregul sistem este alimentat de la o baterie de 1500mAH.

Deocamdată nu dispunem de prea multe informaţii cu privire la produs, el fiind distribuit la momentul de faţă doar în India. Nu ştim dacă va fi disponibil în România, însă dacă producătorii vor alege acest lucru cu siguranţă nu vor ţine pasul cu numărul de comenzi.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.