Neverware îţi transformă laptop-ul într-un adevărat Chromebook

0
643

Cine s-ar fi gândit că noul Chrome OS lansat de cei de la Google reuşeşte să bată cu mult sistemul Windows folosit la momentul de faţă pe majoritatea laptop-urilor şi pc-urilor?

În ciuda tuturor problemelor, Chrome OS a devenit unul dintre cele mai bune sisteme de operare din punct de vedere a optimizării. Probabil că aveţi un laptop mai vechi prin casă şi nu vă vine cheful să îl deschideţi atunci când vă gândiţi la performanţa sa. Cei de la Google au venit cu o soluţie pentru laptop-urile ce au fost depășite din punct de vedere tehnologic.

ChromeOS-34La început au asociat sistemul de operare Chrome OS cu Chromebook-urile, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs, având posibilitatea de a instala sistemul de operare a celor de la Google pe orice computer. Pentru a optimiza şi a facilita modul de operare a unui laptop, producatii Chrome OS au instalat CloudReady, care promite să sporească performanţa întregii platforme hardware, astfel încât să permită o utilizare cât mai plăcută pentru navigarea pe internet şi nu numai. Mai mult decât atât, Cloudready nu vă obligă să renunţaţi la actualul sistem de operare, el oferindu-vă şansa de a rula în mod dual boot Chrome OS cu Windows.

chrome-gallery-mosaic-viewLa început cei de la Neverware nu au oferit oamenilor posibilitatea de a rula în sistem dual Cloudready cu alt sistem de operare, ins acum treaba s-a mai schimbat, ei punând mai mult accent pe funcţionalitatea sistemului.

Chromium_OS_(updated)Chrome OS dispune de un pachet gratuit pentru utilizarea casual şi unul plătit pentru folosirea în mediul educaţional, şcolile fiind nevoite să achite licenţa pentru fiecare instalare. Precum orice alt sistem de operare, Chrome OS necesită descărcarea fișierului iso de pe site-ul oficial, bootarea acestuia pe un stick USB şi instalarea care de altfel vine în câţiva paşi foarte simpli.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.