Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge au fost lansate oficial

0
767

Ieri, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de telefoane şi nu numai, MWC 2016, dezvoltatorii Samsung au lansat mult aşteptatul model Galaxy S7, împreună cu modelul de serie S7 Edge.

Aşteptarea a luat sfârşit, acum te poţi bucura de inovatoarea experienţă oferită de noile modele de telefoane de la Samsung. Deşi, încă sunt o grămadă de persoane sceptice în privinţa lansărilor celor de la Samsung, compania nu se dă niciodată bătută dorind să dovedească oamenilor că experienţa inginerilor şi dezvoltatorilor din cadrul noilor terminale lansate, este resimţită la cel mai înalt nivel. S-a lucrat mult pentru lansarea acestor terminale, tocmai de aceea şi rezultatul este conform asteptărilor.

samsunggalaxys7-edge1Cu un design unic, noul model de telefon a celor de la Samsung atrage cu desăvârşire atenţia tuturor pasionaților de tehnologie. Are un display de 5.5 inch de foarte bună calitate (QHD), în spatele căruia se ascunde o întreagă inteligenţă tehnologică. Este greu să pui pe hârtie puterea de care este în starte noul terminal mobil, dar cu toate acestea vă pot spune pe larg informaţiile care îl fac să devină cu adevărat un telefon puternic şi imbatabil pentru timpurile de acum. Noul Samsung Galaxy S7 se prezintă cu un procesor cu opt nuclee, 4 GB de memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare cu posibilitatea extinderii prin intermediul unui card microSD.

w4Mai mult decât atât, Samsung a ţinut să integreze şi rezistenţa la apă, acum telefonul având la dispoziţie un certificat IP68 care atestă cu desăvârşire faptul că telefonul este cu mult mai rezistent în comparaţie cu modelele de generaţie mai veche. Este un pas înainte către tehnologie din partea celor de la Samsung, dorind să pună mai mult accent pe durata de viaţă a terminalului şi disigur a performanţei acestuia. Deocamdată telefonul este disponibil la precomandă în majoritatea magazinelor de IT din România, însă preţul pentru o singură bucată depăşeşte cu mult bugetul la care mă aşteptăm, costând 699 în varianta clasică şi 799 în varianta Edge.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.