LG G5, specificaţii tehnice şi prezentare

0
581

În cadrul convenţiei MWC 2016 de la Barcelona, mai mulţi producători s-au afirmat cu noile produse în materie de telefoane, însă LG a strălucit din mai multe puncte de vedere.

De data aceasta compania a ales să schimbe radical design-ul noului LG G5, adoptând o construcţie metalică cu mult mai calitativă faţă de cea a modelelor anterioare. Mai mult decât atât, noul produs a celor de la LG a atras privirile tuturor participanţilor la MWC 2016, el fiind total diferit faţă de dispozitivele lansate în aceeași perioadă.

LG-Friends

Cu toate că LG a adoptat o construcţie metalică monobloc pentru carcasa telefonului, acesta continuă să ofere acces la baterie pentru a fi inlocuită, însă doar prin intermediul portului special Magic Slot, aflat în partea de jos a device-ului. Pe lângă toate acestea, Magic Slot poate oferi conectivitate sporită pentru diverse accesorii: grip pentru cameră, o baterie extinsă şi desigur un DAC ce va transforma întreaga experienţă auditivă într-una de bună calitate. Odată cu noul terminal mobil, cei de la LG au prezentat şi o cască pentru realitatea virtuală, care de altfel este printre puţinele modele ce nu folosește telefonul pe post de display.

1

lG G5 are un design extrem de arătos, însă ceea ce îl face şi mai special în competiţia cu rivalii de pe piaţa de mobile, este performanţa extrem de ridicată. Noul smartphone vine la pachet cu un chipset Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820, un procesor Quad-core Kryo tactat la o frecvență de 2.2 GHz pe 64 bit, un nucleu grafic Adreno 530, 4 GB de memorie RAM şi de asemenea un sistem de operare foarte bine optimizat, Android 6.0 cu interfaţa LG UX 5.0. La acest capitol poate fi inclus şi display-ul, având o diagonală de 5.3 inch, cu o rezoluţie de 1440×2560 pixeli (554 dpi), cu tehnologie IPS şi protecţie sporită din partea ecranului Gorilla Glass 4.

lg-g5-f1

LG nu a uitat să scoată în evidenţă calitatea foto/video, oferind device-ului un senzor de 16 megapixeli pentru camera principală şi unul de 8 megapixeli pentru cea secundară, ambii fiind extrem de bine concepuţi, astfel încât utilizatorul să poată realiza cele mai bune fotografii şi cadre video. Deocamdată cei de la LG nu au făcut publice informaţiile cu privire la preţul noului terminal, însă ne aşteptăm la o sumă asemeni celei oferite lui Galaxy S7.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.