Află cum arată Oculus Rift la interior şi ce secrete ascunde tehnologia VR

0
353

După cum probabil aţi aflat deja de pe site-urile de specialitate, Oculus Rift reprezintă la momentul de faţă unul dintre cele mai profesionale şi mai stabile sisteme de realitate virtuală, însă cel mai probabil nu te-ai întrebat niciodată cum funcţionează şi mai ales ceea ce se ascunde sub carcasă.

Cei de la iFixit ca de fiecare dată au fost curioşi şi au pus pe bancul de desfacere noua pereche de ochelari Oculus Rift, având astfel oportunitatea de a prezenta oamenilor modul în care funcţionează un sistem de VR. Totodată, cei de la iFixit pe lângă toate acestea au dorit să prezinte cât de greu se poate repara o astfel de pereche de ochelari dedicaţi Realităţii Virtuale.

McQGg6YHMbLvqHCI

Potrivit informaţiilor oferite pe site-ul oficial al celor de la iFixit, Oculus Rift este mai uşor de raparat în comparaţie cu variantele pentru dezvoltatori, totodată aceştia au mai afirmat că este cu mult mai uşor de desfăcut în comparaţie cu alte gadgeturi de pe piaţă.

Precum puteţi observa şi în imaginile ataşate în articol, ochelarii VR au un sistem prioritar de funcţionare bazat pe imersiune, lentilele fiind aşezate într-o poziţie specială întocmai pentru a proiecta ochilor imaginea în cel mai realist mod posibil. Mai mult decât atât, la baza ochelarilor stă şi prinderea, ţinând lentilele cât mai aproape de ochi, oferind totodată și un nivel ridicat de confort.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.