Apple Watch a primit o nouă funcţie

0
684

După cum bine ştiţi acum câteva săptămâni a avut loc lansarea celui mai aşteptat ceas inteligent din lume, mai exact Apple Watch. Ceasul celor de la Apple a făcut ravagii încă din prima zi de când a fost lansat, având unele dintre cele mai interesante şi mai atractive specificaţii puse vreodată pe un asemenea terminal. Apple de cele mai multe ori preferă să folosească propriile sisteme fără să apeleze la alte companii pentru un eventual parteneriat, însă de data aceasta au vrut să facă ceva mai diferit. Pe lângă funcţiile clasice ale ceasului, de acum va putea să schimbe culorile şi să preia controlul asupra becurilor celor de la Philips.

Becurile Led Philips Hue sunt unele dintre cele mai interesante de pe piaţă, având integrate încă de acum câţiva ani unele dintre cele mai atractive şi inovatoare funcţii, în special şi oportunitatea de a fi controlate prin intermediul unui smartphone. Cu ajutorul telefonului, becurile pot fi stinse sau aprinse, programate să ramană pornite la un anumit interval de ore, posibilitatea schimbării intensităţii luminii cât şi a culorii.

Pentru ca totul să devină mai simplu şi mai uşor de accesat, cei de la Apple au integrat acest sistem şi pe noul lor Smart Watch. Becurile Philips Hue vor putea fi în sfârşit accesate şi fără telefonul mobil, vor putea fi controlate doar printr-o simplă apăsare pe ecranul ceasului inteligent. Conform ultimelor inovaţii a celor de la Apple se pare că viitorul tehnologiei din punct de vedere a ceasurilor inteligente este tot mai aproape, compania încercând de fiecare dată să introducă unele dintre cele mai interesante lucruri, să se adapteze cât mai mult la preferinţele şi cerinţele clienţilor.

Singura problema pe care o mai au cei de la Apple se datorează autonomiei bateriei, întrucât dacă ceasul rămâne fără curent electric şi nu există nici-o altă cale de a stinge sau aprinde becul, va fi puţin cam ciudat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.