Depășește limitele cu B-EX, mașina zburătoare

0
833

B este o invenție în curs de brevetare sub forma unui hybrid mașină-elicopter teleghidat. Este capabil să traverseze terenuri accidentate datorită tracțiunii pe imensele roți din spate iar în cazul în care întâmpină obstacole prea mari poate să decoleze și să zboare peste ele.

B este o jucărie capabilă să ofere o experiență extraordinară. Practic este de neoprit, iar datorită tranziției dintre teren și aer, permite efectuarea unor manevre de altfel imposibil de executat.

Cu diametrul roților de 210 mm, prototipul se descurcă excelent pe terenuri dificile iar pe suprafețe netede atinge viteze destul de mari.

B este capabil de aterizări și decolări verticale, iar după o încărcare normală a bateriei poate fi utilizat circa 15 minute. De asemenea, este echipat cu o cameră video HD (1280 x 720) pentru înregistrări. Toate acestea crează o experiență care nu a mai fost posibilă până acum cu ajutorul unui singur aparat sau vehicul.

Combinația dintre design și materialele din care este făcut îi conferă hybrid-ului o construcție foarte solidă, acesta fiind capabil să supraviețuiască celor mai dificile aterizări. Șasiul este din policarbonat, material folosit pentru crearea geamurilor anti-glonț. Cu toate acestea, datorită construcției ușoare și rigide, aparatul este îndeajuns de flexibil cât să absoarbă impactul cu solul în cazul unei prăbușiri.

Prin urmare, B poate fi forțat fără probleme deoarece riscul de a se defecta este scăzut. Acest lucru îl face un aparat perfect atât pentru amatori cât si pentru entuziaștii experimentați.

Posibilitățile sunt nelimitate când vine vorba despre acest vehicul iar camera video integrată este perfectă pentru a captura imagini din cele mai extreme unghiuri făcând misiunile de explorare mult mai eficiente. Camera suportă carduri microSD de până la 32GB.

Dacă vorbim despre posibilitățile de viitor, acest prototip are un potențial imens putând fi transformat în vehicul de explorare sau chiar vehicul la scară largă, de asemenea un astfel de hybrid poate fi mult mai util decât un elicopter sau o ambulanță în situații de urgență sau misiuni de salvare.

B este primul prototip de acest fel complet funcțional. În ultimele 6 luni a fost testat în cele mai extreme condiții, de la prăbușiri până la utilizarea lui în nisip și praf. Vehiculul a fost îmbunătățit în mod constant iar dacă proiectul va fi finanțat în continuare vor apărea și mai multe schimbări și upgrade-uri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.