Facebook include știri direct în rețeaua de socializare

0
880

Conform surselor din „The New York Times”, cei de la compania Facebook intenționează ca în viitorul apropiat să includă știri în mod direct în rețeaua de socializare.

După ce cei de la Facebook au observat că principala sursă de informare începe să devină chiar propria lor rețea de socializare, aceștia s-au gândit să își includă propriile articole de știri pe site.

Momentan cei de la Facebook discută cu New York Times, Buzzfeed și National Geographic pentru a ajunge la o înțelegere, și astfel să le aducă articolele lor direct pe platforma proprie.

Cu toate că ideea pare destul de promițătoare, aceștia încă negociază „contractul”. Aparent ofertele propuse de cei de la Facebook nu sunt tocmai convingătoare, și, mai mult decât atât, în acest caz Facebook-ul are mai mult de câștigat decât cei care se ocupă de știri.

Nu știm încă în ce direcție vor evolua lucrurile, însă cert este că ori cu cei de la New York Times, Buzzfeed, etc., ori fără ei, cei de la Facebook vor pune în aplicare această idee.

Cel mai probabil, acest concept va fi aplicat mai întâi în America, apoi în restul „internațiunii”. Așteptăm cu nerăbdare un feedback de la developeri, și suntem cu sufletul la gură să vedem ce fel de știri vor fi publicate, și ce fel de produse vor mai fi promovate/spamate.

Bineînțeles că această propunere le va aduce un profit și mai mare celor care au inițiat proiectul, și, cu această ocazie poate vor deschide și noi locuri de muncă, eventual cel puțin în domeniul „content writing-ului”.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.