Cum poți cumpăra jocuri sau aplicații fără cardul bancar

0
701

Compania de telefonie mobilă, Orange, le permite de acum utilizatorilor să achiziționeze jocuri și aplicații pentru Android de pe Google Play Store fără să mai folosească cardul bancar.

Pentru a achiziționa jocuri sau aplicații trebuie să ai un telefon cu sistem de operare Android și o conexiune de internet activă. Dacă îndeplinești cele prezentate de mai devreme vei putea descărca aplicațiile și jocurile dorite, iar plata acestor produse se va face direct din creditul de pe numărul tău PrePay sau pe următoarea ta factură Orange.

Deci, de acum încolo o să ai acces mult mai ușor la cele peste 1.000.000 de jocuri și aplicații din magazinul Google Play. Dacă ești client Orange PrePay, contravaloarea aplicațiilor sau a jocurilor cumpărate va fi retrasă din creditul tău sau dacă ai un abonament Orange taxa va apărea pe următoarea factură.

Limită lunară este de 225 de lei, iar valoarea maximă a fiecărui joc și aplicații din magazinul Google Play nu poate depăși 70 de lei fiecare. Dacă ai folosit în trecut că mijloc de plată cardul bancar pentru a achiziționa jocuri sau aplicații și vrei să alegi plata pe factura trebuie să parcurgi anumiți pași.

După ce ai selectat jocul sau aplicația dorită, va trebuii să apeși pe cumpărare, iar apoi pe săgeata de lângă preț. Vei fi redirecționat pe o pagină care va afișa mai multe metode de plată, dintre care trebuie selectată facturarea prin operatorul de telefonie mobilă. După ce ai introdus datele tale personale trebuie să apeși pe butonul „Accept”, iar apoi pe „Cumpărați”

Cei de la Orange au reușit să introducă  o modalitate nouă care va atrage cât mai mulți clienți datorită acestei funcții noi, iar mie personal mi se pare o modalitate inteligentă prin care îți poți promova afacerea. Cu toate acestea cred că vor exista unii oameni care vor încerca să profite de noua modalitate de plată în mod negativ.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.