HyperX Predator, noul SSD Kingston cu viteze copleșitoare

0
801

Acest an pare a fi ideal pentru fanii SSD-urilor (Solid State Drives) sau pentru cei care vor să-și upgradeze computerul cu un asemenea drive. Competiția crește, prețurile sunt în scădere iar vitezele urcă semnificativ, sau dacă nu au făcut-o deja o vor face cu siguranță acum. Dacă aruncăm o privire la categoria entry-level observăm câteva SSD-uri M.2 PCIe disponibile însă nu avem prea multe optiuni daca ne uitam la categoria entuziaștilor.

Dacă vrei performanță atunci SSD-urile sunt ceea ce ai nevoie, însă dacă vrei cea mai bună performanță va trebui să uiți de porturile SATA și să treci la mult mai rapidul port PCIe.

Asta e exact ce Kingston a făcut prin noul său HyperX Predator PCIe, un SSD proiectat pentru sisteme desktop și notebook cu viteze de citire de până la 1400MB/s și viteze de scriere care ating 1000MB/s.

Dacă vrei să achiziționezi drive-ul ai două opțiuni: o variantă direct compatibilă cu un slot M.2 PCIe, integrată deja într-o serie de sisteme noi sau o variantă cu un adaptor PCIe pentru plăcile de bază care nu dispun de slot M.2. La un preț de aproape un dolar pe GB este lesne de înțeles că HyperX Predator este un SSD adresat entuziaștilor.

HyperX Predator PCIe este oferit în versiunea de 240GB care costă aproximativ 230 de dolari, respectiv versiunea de 480GB cu un preț aproximativ de 460 de dolari și beneficiază de o garanție de trei ani.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.