Au început lucrările pentru GTA VI

0
393

După ce ne-au enervat cu amânarea GTA V pe pc, se pare că cei de la RockStar se pregătesc să facă un nou joc, mai exact mult aşteptatul GTA VI.

ATENȚIE! Acesta este doar un video informativ.

Potrivit prezentării video de mai sus, se pare că acţiunea jocului nu se va petrece în SUA, de data aceasta dorind să se axeze mai mult pe peisajele din Londra. Totodată, dacă cei de la RockStar Games vor opta pentru această ţară, harta va fi de cel puţin două ori mai mare faţă de Los Santos şi Blaine County.

Pe lângă hartă, jocul va avea mai multe zone de transport aerian cât şi o varietate mai mare de arme, inclusiv suport pentru realitatea virtuală, dacă tot a început să devină parte din ceea ce înseamnă gaming şi multimedia. Precum s-a întâmplat şi cu GTA V, cel mai probabil viitorul joc de serie ar trebui să se lanseze peste trei ani, însă pot interveni probleme pe tot parcursul dezvoltării, putând să fie amânat de zeci de ori.

Totodată, până când vom avea şansa să punem mâna pe viitorul GTA VI, avem la dispoziţie GTA V care devine din ce în ce mai updatat cel puţin pentru zona de multiplayer, dezvoltatorii adăugându-i moduri noi cât și mașini sau accesorii pentru caracter.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.