BassAware, un nou sistem revoluţionar de ascultat muzică

0
451

Dacă vecinii nu îţi sunt unii dintre cei mai buni prieteni şi nu ţi se permite să asculţi muzică la maxim seara, atunci sigur ai vrea să te muţi la casă. Dar dacă vrei să fii şi mai econom şi nu ai neapărat nevoie de o mutare, poţi să apelezi la noua tehnologie denumită și BassAware.

Ce reprezintă de fapt acest sistem şi cu ce se diferenţiază faţă de modul în care asculţi muzică acum? În primul rând întregul ansamblu BassAware îţi permite să asculţi muzică cu bass-ul la maxim într-un apartament fără să îi deranjezi pe cei din jur. Acesta reprezintă un modul portabil ce se foloseşte de vibraţii pentru a transmite aceeaşi experienţă muzicală precum cea folosită atunci când ai crescut nivelul la volum. BassAware este în principiu o centură ce se ataşează de corpul uman, ce poate fi conectată la laptop, telefon, tabletă, music player sau la orice alt dispozitiv ce este capabil să transmită semnal audio.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 25 noiembrie 2015

Datorită acestei tehnologii sufrageria ta se poate transforma într-un adevărat club fără să îi deranjezi pe cei din jur. Centura BassAware mai vine la pachet şi cu tehnologia Boost Mic Mode ce îţi permite să o conectezi la sistemul audio din casă. Întreaga putere de funcţionare a centurii este situată în traducătorul tactil poziţionat pe spate, cel ce va oferi vibraţii şi te va face să asculţi muzică la un grad de rezonanţă mult mai ridicat. Conform producătorilor, vibraţia emanată de BassAware este transmisă către corp urmărind un ciclu către urechea internă vibraţia fiind transforamată ulterior în undă.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 25 noiembrie 2015

 

Centura la prima impresie seamănă cu un rucscac, iar în ciuda aparenţei sale este foarte comodă. Poate fi ajustată, modificată şi constomizata astfel încât să te simţi cât mai bine atunci când asculţi muzică şi să nu fii deranjat în cazul în vrei îţi desfăşori atrenamentul zilnic. Desigur, centura mai vine la pachet şi cu două buzunare pe partea din faţă dedicate în special playerelor de muzică. Bateria reprezintă şi ea un element foarte important având o capacitate suficient de ridicată astfel încât să ofere autonomie pentru 20 de ore.

Momentan centura BassAware se află în procesul de finanţare, urmând ca în anul 2016 să fie lansată pentru suma de 349 de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.