Batman vs Superman: noi detalii dezvăluite

0
849

Noi detalii s-au scurs pe Internet despre mult aşteptatul film Batman vs Superman: Dawn of Justice care-şi va avea premiera în luna martie a anului viitor. Rolul lui Batman şi automat cel al lui Bruce Wayne vor fi jucate de Ben Affleck care pentru mine este un actor desăvârşit, iar detaliile despre care voi vorbi aici sunt legate de costumul Cavalerului Întunecat din film.

Costumul lui Batman, sau altfel spus, aşa-numitul Batsuit, va fi mult diferit în filmul din 2016 faţă de costumul purtat de Christian Bale. Deşi am putut deja vedea într-un trailer costumul pe care îl va purta Ben Affleck, detaliile minuţioase au lipsit.

Două imagini noi cu Batsuit-ul din Batman vs Superman au împânzit de curând Internetul:

batman-suit-001

 

batman-suit-002

 

Dacă mă-ntrebaţi pe mine, e ca şi cum m-aş uita la o figurină banală de plastic care ne-a încântat copilăria, sau la acel Batman din desene animate pe care sunt convins că îl ştim cu toţii sau ne aducem aminte cel puţin vag de el.  Batman din 2016 ar trebui să aibe o înfăţişare mult mai modernă care să se apropie de cel pus pe ecrane de Christopher Nolan, nu cu un logo banal pe piept şi o pânză pe dedesupt. Sau oare ni se pregăteşte o mare surpriză şi rămâne să ne convingem încă o dată de vechea sintagmă „aparenţele înşeală”?

Şi mai interesant e faptul că tipul de costum arătat în imaginile de mai sus e mult diferit faţă de cel din trailer când Batman părea că se pregătea de un conflict. Doar timpul va putea spune dacă imaginile sunt autentice sau false.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.