Acasă Stiri Bicicleta Balight cu lumini LED se apropie vertiginos de lansare

Bicicleta Balight cu lumini LED se apropie vertiginos de lansare

0

Bicicleta cu lumini Balight se vrea a le lumina calea pasionaților de ciclism, atât la propriu cât și la figurat. Dacă vi se pare puerilă în sine ideea de a călători cu un vehicul dotat cu lumini proeminente, gândiți-vă că foarte multe accidente rutiere se petrec tocmai din cauza problemelor de vizibilitate, iar o iluminare suplimentară ar ușura circulația în trafic.

Cei de la Balight par să fi venit cu o soluție, mai exact bicicletele dotate cu lumini tip LED în peste 16 milioane de culori și dispuse pe partea interioară a roților. Atunci când bicicleta Balight se află în mers, luminile creează o mică iluzie optică prin care ele devin mult mai proeminente, sporind atenția participanților la trafic. Posesorul vehiculului va avea ocazia să-l controleze destul de ușor prin intermediul unui controller atașat, având la dispoziție opțiuni precum GPS, afișarea distanței parcurse, a duratei, precum și câtă energie mai poate oferi bateria. Trebuie spus și că nu veți putea folosi bicicleta dacă nu folosiți o aplicație dedicată și instalată pe smartphone, pentru a o controla.

Bateria bicicletei Balight are o autonomie de 10 ore, suficient de mult cât să aveți timp să vă lăudați cu o astfel de achiziție într-un întreg oraș și să vă câștigați reputația de cetățean exemplar care se îngrijorează peste măsură de siguranța traficului rutier. Veți avea și posibilitatea de a seta luminile LED în așa fel încât atunci când vă plimbați cu bicicleta, să se afișeze o imagine reprezentativă pentru dumneavoastră, sau chiar o poză din memoria telefonului.

Deși nu știm sigur când produsul va ajunge pe piață, știm prețul său de pornire: doar 170$, probabil în ciuda faptului că face parte dintr-o campanie Indiegogo care a primit o finanțare totală de peste 30.000$.

Indiferent că suntem fani sau nu, sunt sigur că oricine își dorește să vadă în trafic încă o bicicletă puternic iluminată. Creația celor de la Balight este prevăzută și cu un sistem de alarmă anti-furt, așa că viitorii posesori au toate motivele să se simtă cât mai confortabili în timp ce le conduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here