Biski, motocicleta care se transformă în jet ski

0
437

Tehnologia evoluează cu paşi repezi, dovadă fiind şi noua invenţie Biski, prima motocicletă din lume care se poate transforma în jet ski în doar cinci secunde.

Dezvoltatorii de la Gibbs sunt primii care au scos la iveală această inovaţie. Aceştia le-au prezentat tuturor metoda prin care un vehicul terestru se poate transforma cu uşurinţă într-unul acvatic. Biski este alegere perfectă pentru orice cumpărător, oferind într-un singur pachet două elemente de care să te poţi folosi indiferent de mediul înconjurător. În pricipiu pare o invenţie spectaculoasă care ar da pe mulţi pasionaţi pe spate, însă din punct de vedere estetic aceasta suferă mici neajunsuri, care de altfel nu pot fi trecute cu vederea. Mai exact, Biski reprezintă modelul acela de motocicletă greoaie, albastră şi foarte mare, cu care nu te poţi acomoda mai greu din punct de vedere vizual.

gibbs-biski-1Dar cu toate acestea, noua motocicletă dispune de un motor pe benzină cu doi cilindri capabili să producă 55 de cai putere. Conform informațiilor, aceasta poate atingere 80 mph pe mediul terestru şi 37 mph în cel acvatic. Precum puteţi vedea şi în clipul video ataşat în articol, Biski dispune de un sistem unic pe baza căruia îşi poate schimba modul de funcţionare în doar câteva secunde. Motocicleta reprezintă din punct de vedere tehnologic încă un pas către viitor, folosind elemente simple pe baza cărora s-a putut realiza acest sistem. Ca metodă de funcţionare, Biski dispune de un buton care odată apăsat retrage sub carcasă roata din spate, făcând loc unui dual-jet, care va servi ca drept propulsor în favoarea funcţionarii motocicletei pe apă.

biski-land-876La momentul de faţă dezvoltatorii nu au oferit foarte multe informaţii cu privire la noua lor creaţie, nici măcar preţul nu a fost fixat, ceea ce ne duce cu gândul că mai avem puţin de aşteptat până să vedem această minunăţie pe drumurile şi apele planetei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.