Cel mai dur telefon de la Samsung

0
1520

Samsung este una dintre cele mai mari companii din lume producătoare de telefoane și produse IT. De cele mai multe ori telefoanele celor de la Samsung sunt asociate cu cele mai bune, atât pentru partea de putere de calcul cât și pentru materialele din care sunt făcute. Cu toții știm cu toții cât de bine arată seria Samsung Galaxy, dar niciodată nu ne-am întrebat de ce nu fac cei de la Samsung telefoane ceva mai rezistente și mai durabile împotriva anumitor condiții meteo. Ei bine se pare că aceștia au găsit soluția și scot pe piață unul dintre cele mai rezistente telefoane din toată gama lor de produse pe care le-au vândut până la momentul de față.

Cei de la Samsung sunt obișnuiți să lanseze telefoane pentru fiecate segment în parte, performanță, duritate, aspect s.a.m.d dar niciodată nu au lansat ceva care întradevăr să fie super rezistent în orice condiție, chiar dacă este vorba de noroi, apa, frig s-au de ce nu lovirea acestuia. Singurul lor telefon care s-ar putea apropria cât de cât de targetul unuia rezistent este Xcover 2, care la momentul lansării a fost supus unor teste destul de dure. Chiar dacă a fost uitat, și lăsat în urmă cu doi ani, acesta primește un frățior mai mare, Xcover 3, care promite să fie de două mai rezistent față de predecesorul său.

Xcover 3 este dotat cu un chip Marvell Armadă PXA1908 cu procesor quad-core, ecran de 4,8 inch cu o rezoluție de 800×480 și 8Gb spațiu de stocare. Are două camere, una frontală de 2 MP și una principală de 5MP.

Specificațiile acestuia nu sunt întocmai cele mai bune pe care le-ați văzut pe un dispozitiv Samsung, dar atrage utilizatorii prin rezistența sa, faptul că poate rezista în orice condiție și că nu este afectat cu nimic atunci când este scăpat pe jos îi aduce un mare avantaj față de celelalte telefoane.

La momentul de față din păcate nu se cunoaște prețul și data de lansare a acestuia, dar ne așteptăm să le aflăm până la sfârșitul acestui an.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.